Vårt sortiment består av snabbmonterade produkter med få detaljer som besparar tid vid montering. Våra produkter är demest avancerade i Europa när det kommer till deformationszoner.

Snabbmonterade och säkra produkter

Vårt sortiment består av snabbmonterade produkter med få detaljer som besparar tid vid montering. Våra produkter är de mest avancerade i Europa när det kommer till deformationszoner.

SE våra produkter
Gratis rådgivning genom hela projekteringsfasen

Kostnadsfri rådgivning genom hela projekteringsfasen

Alla parter vinner på att projektering och montering blir rätt från början. Som kund hos oss erbjuder vi gratis rådgivning genom hela projekteringsfasen.

Kontakta oss för rådgivning
På CWL har vi både produktion och lager under samma tak vilket gör att vi kan effektivisera logistikprocessen och minska ledtiden för att leverera våra produkter till våra kunder.

Produktion och lagerhållning under samma tak

På CWL har vi både produktion och lager under samma tak vilket gör att vi kan effektivisera logistikprocessen och minska ledtiden för att leverera våra produkter till våra kunder. Dessutom möjliggör det en snabbare hantering av order och minskar risken för förseningar. Att ha produktion och lager under samma tak underlättar även för intern kommunikation och samarbete mellan olika avdelningar, vilket leder till en smidigare verksamhet och bättre kundservice. Det bidrar till en ökad flexibilitet och anpassningsförmåga för att möta kundernas behov och efterfrågan på ett effektivt sätt.

Läs mer om oss
Vi erbjuder dig och dina kollegor skräddarsydda utbildningar för vårt produktsortiment.

Utbildningar

Vi erbjuder dig och dina kollegor skräddarsydda utbildningar för vårt produktsortiment. Vi skräddarsyr utbildningen efter yrkesroll för arkitekter, konsulter, besiktningsmän och hantverkare, för att skapa ett så relevant innehåll som möjligt.

till våra utbildningar
På vårt företag är hållbarhet inte bara ett ord, det är en integrerad del av vår affärsstrategi och företagskultur.

Hållbarhetsfokus

På vårt företag är hållbarhet inte bara ett ord, det är en integrerad del av vår affärsstrategi och företagskultur. Vi är stolta över vårt engagemang inom hållbarhet och vår strävan efter att skapa långsiktig ekonomisk, miljömässig och social framgång samtidigt som vi bidrar till en mer hållbar värld för framtida generationer.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete
Färgstarkt takliv. Du väljer själv din egen favoritfärg - vårt standardsortiment innehåller 12 färger.

Färgstarkt takliv

Det finns mer än en anledning till att man betraktar oss som den mest färgstarka leverantören av taksäkerhet på marknaden. En av anledningarna är att vi hjälper dig att sätta färg på ditt takliv. Du väljer själv din egen favoritfärg - vårt standardsortiment innehåller 12 kulörer, resten är upp till dig!

Se vår kulörkarta
Säkra leveranser
Säkra leveranser

Tack vare att vi både producerar och lagerhåller våra produkter under samma tak så kan vi erbjuda snabb leverans.

Hög produktionskapacitet
Hög produktionskapacitet

Med effektiva processer och kompetent personal kan vi leverera stora volymer av högkvalitativa produkter i tid.

Service i toppklass
Service i toppklass

Vi värdesätter varje kunds behov och strävar efter att bygga långsiktiga relationer genom att tillhandahålla snabba och effektiva lösningar för alla frågor eller problem som kan uppstå

Inspireras av våra referensobjekt

Se exempel på hur våra taksäkerhetsprodukter och infästningar för solpaneler monterats på kunders tak.

Se referensobjekt