Utbildning av taksäkerhet och infästningssystem för solpaneler

Specialiserade på taksäkerhet

Idag är vi är den enda aktören på marknaden som enbart är specialiserade på just taksäkerhet. Det innebär att 100 procent av vår tid går till att utveckla produkter som matchar våra kunders behov och hålla oss uppdaterade kring lagar och regler.

Med över 30 års erfarenhet av takliv utökande vi, i mars 2023, vårt sortiment med infästningar för solpaneler.

Skräddarsydda utbildningar

Vi förstår de unika utmaningarna och kraven som följer med hantering och montering av produkter för tak. Vi är övertygade om att utbildning och därigenom större kompetens bidrar till en tryggare vardag för dig som hanterar och använder taksäkerhetsanordningar. Vi erbjuder dig och dina kollegor skräddarsydda utbildningar för vårt produktsortiment. Vi skräddarsyr utbildningen efter yrkesroll för arkitekter, konsulter, besiktningsmän och hantverkare, för att skapa ett så relevant innehåll som möjligt.

Montering- och kursintyg

Under utbildningen får du som montör de viktiga kunskaperna som ligger till grund för att erhålla ett monteringsintyg som visar att du har kunskaper att montera produkter ur vårt sortiment på ett korrekt och säkert sätt. Alla deltagare får givetvis även ett kursintyg utfärdat som visar att du har genomfört vår utbildning.

Vår utbildning är en reflektion av den expertis vi besitter. Om du är intresserad av vår utbildning är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss